Am hotarat anul acesta sa imi activez modul Zen la volan permanent, cu exceptia cazurilor de forta majora.

Pana acum a functionat… mai am 363 de zile de rezistat.

Adaugiri:

– prima faza, am mers pe partea cealalta, nimeni din restaurant nu a recunoscut ca ar fi a lui masina, asa ca obrazul a fost batut sub forma de broadcast, pentru cine s-o simti.

– a 2-a faza, devine clasica trasa pe acolo alaturi de nerespectarea obligatiei de a merge inainte de pe cealalta banda. Cei care fac stanga de pe banda de inainte ajung pe B1 si dau nas in nas cu o groapa, deci daca mergi acolo pe B2 intre marcaje risti sa fi prins intre cel care nu stie sa ia curba si cel care ocoleste groapa.

– a 3-a faza, misoginul din mine s-a abtinut.

Se poate vedea si aici: https://open.lbry.com/@RebounD11:4/An_nou_linistit:8
Daca va place acest site de hosting, sau vreti sa scapati de porcariile de pe Youtube cu copyright sau cenzura aleatoare si prost inteleasa, puteti folosi acest link. Pe post de disclaimer, eu o sa primesc 20 de LBC (aproape 0.6 dolari americani) pentru fiecare din primii 10 oameni care isi fac cont prin link-ul asta, deci maxim 6 dolari la cursul de schimb curent… pe care deocamdata nu am cum sa ii folosesc oricum. De acum o sa postez si aici (probabil doar aici de la un punct) toate clipurile, sunteti bineveniti sa va abonati (pentru fiecare abonat primesc jumate de cent american pe care nu am unde sa il folosesc). Chestie faina, site-ul are de curand (dupa ce am inceput eu sa uploadez) functie de sincronizare cu contul de Youtube care functioneaza foarte bine. Din motive de ordine si disciplina am ales sa nu fac sincronizarea dupa ce am testat-o.