Ca sa fie in ton cu Campionatul Mondial de Snooker a carui finala este in desfasurare zilele astea, am facut o paralela intre accident si sportul acesta. Ce se vede e o lovitura combinata care s-a lasat fara puncte de penalizare… doar cu un avertisment si daune materiale. Vinovatul avea RCA la Allianz deci nu cred ca va fi o problema despagubirea, dar sa nu zicem hop pana nu trecem greul.

Mentiuni:

– clip din 2014!

– am accelerat un pic ca sa eliberez cat mai repede intersectia, dar oprirea a fost relativ lina, neintrand ABS-ul… pasagera tinea in mana niste obiecte mai delicate si de aceea a avut reactia… era sa le scape.

– soferul Toyotei avea loc si timp berechet sa opreasca… trebuia doar sa se uite inainte, insa neatentia si cauciucurile foarte late pentru noroi pe care le avea au facut masina sanie in ciuda ABS-ului.

– la cat de lin venea in spate nu am crezut vreodata ca o sa ajunga pana in noi.

– pe langa daunele masinii mele din imagini, mai pot nota: camera din spate cazuta si ricosata intre 2 chestii de metal, sparta in 4 bucati, cardul din camera rupt (deci ioc filmare spate 🙁 ), usile din spate ale masinii mele freaca la inchidere iar portbagajul celui din fata nu se mai inchide. Cel din fata ar fi avut si mai multe de suferit daca nu tineam piciorul pe frana in momentul impactului.

– ironia discutiei dinainte de cand ne intalnim cu ¨Ronnie¨ si faptul ca tot timpul cand e vorba de Ponta se intampla ceva rau. – nu au fost victime nici in Renault-ul din fata in care erau 4 persoane si multe bagaje.

P.S.: O sa pun trecerea pe rosu de la final pe seama tensiunii momentului, dar nu il iert si il pun in clip. ATENTIE: Volumul sunetului poate fi deranjant de puternic!

Se poate vedea si aici: https://open.lbry.com/@RebounD11:4/Snooker_auto:8
Daca va place acest site de hosting, sau vreti sa scapati de porcariile de pe Youtube cu copyright sau cenzura aleatoare si prost inteleasa, puteti folosi acest link. De acum o sa postez si aici (probabil doar aici de la un punct) toate clipurile, sunteti bineveniti sa va abonati.