Acest site colecteaza si prelucreaza date personale.
Ce, cum si in ce scop aflati din pagina Politica de Confidentialitate. Va punem la dispozitie si Politica Cookies


 1. NU se accepta spre publicare clipuri care nu va apartin sau care nu au acordul proprietarului de drept pentru a fi publicate pe FailTrafic.ro.
  Clipurile stil “balcontube” nu vor fi aprobate. Locul lor este pe forum sau pe grupul de facebook
 2. NU se accepta titluri stil clickbite, cu emojiuri si alte rahaturi gen. Astfel de clipuri vor fi sterse.  OBLIGATORIU se specifica “dupa accident” pentru clipurile care contin astfel de situatii. 
 3. Nu se accepta vloguri, qiu end auri si alte mizerii asemenea. Nu intereseaza pe nimeni suferintele de genu. Chestiile interesante gen postarile userului Cimpoeru sau Kaiten sunt chiar binevenite.
 4. Nu se accepta comentarii injurioase sau atacul la persoana.   Asemenea comentarii reprezinta “flame” si va fi tratat ca atare de catre moderatorii site-ului, fie prin stergerea lui, fie daca faptele sunt foarte grave sau user-ul nu este la prima abatere, cu ban. Comentarii despre sistemul de votare/apreciere, viteza masurata ochiometric, acostament, ce muzica asculta X sau Y, stil “Grammar Nazi” ,  povesti despre cum se circula “afara”, reprezinta flame si vor fi sterse. Comentariile despre banda 2,3,4..in anumite situatii reprezinta flame.
  Insistenta duce catre ban.
 5. Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru comentariile lor.
 6. Pentru  dileme, probleme, nedumeriri, nemultumiri, va rugam sa folositi forumul, sectiunea administrativa.
 7. Utilizatorii site-ului failtrafic.ro sunt unicii responsabili pentru orice continut postat pe acest site, precum comentarii, clipuri video, imagini. Administratorii si moderatorii nu poarta nici un fel de responsabilitate pentru chestiunile mai inainte mentionate.
 8. Nu vor fi acceptate conturi de utlizator tip “clona”. Autorii care doresc un alt username isi pot face un nou cont si vor face o cerere pe forum,  pentru a le fi transferat continutul vechiului cont pe cel nou.
 9. Recomandam autorilor sa specifice  in descrierea clipului faptul ca urmeaza a fi audiate secvente sonore cu continut licentios sau portiunea respectiva sa fie cenzurata de catre user.
 10. Utilizatorii site-ului nu vor folosi in titlul, descrierea, tag-urile si comentariile materialelor publicate pe site numere de inmatriculare si vor evita pe cat posibil denigrarea firmelor/companiilor private, prin includerea in descriere, dar mai ales in titlu, a denumirii acestora.
 11. Utilizatorii site-ului vor evita postarea in continutul materialelor publicate pe site a legaturilor (link-urilor) catre conturile personale aflate pe diverse retele de socializare, sharing sau de alta natura, ale persoanelor implicate in evenimentele prezentate.
 12. Publicarea diferitelor materiale media reprezinta acceptul implicit ca acestia sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra acestora. Semnalarea de catre terte persoane a faptului ca un continut postat pe site incalca dreptul de proprietate intelectuala, va fi analizat de catre administratori si in functie de circumstante, continutul poate fi sters de pe site fara o notificare prealabila.
 13. Este interzis postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi.
 14. In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe failtrafic.ro, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
 15. Si nu uita, moderatorii au aproape intotdeauna dreptate 🙂

Ai luat ban? Ii scrii frumos unui admin care iti va raspunde la un moment dat si probabil nu vei rezolva nimic, dar poti incerca.