Niste prosti din mai multe sate:
– Deva
– Cluj
– Timisoara

Clip cenzurat (exista o posibilitate sa fi scapat niste carne, deci cu atentie)!

P.S.: Pentru cele 2 tipuri de idioti temporari sau permanenti care vor comenta:
1. La faza cu autobuzul tocmai ieseam din parcare, atunci abia a pornit camera, banda mea era blocata in spate, nu l-am obligat sa ma ocoleasca si nu as fi iesit daca semnaliza din timp ca intra in alveola/schimba banda. Dovada.
2. La faza cu Clujul, mergeam relaxat si la consum… nu exagerat dar suficient cat sa am consum Timisoara – Cluj-Napoca si retur via Deva in ambele directii de 35 de litri. (~650km parcursi in total)

P.P.S.: Clujenii, din ultima mea experienta de 30 de minute conduse prin oras) sunt cei mai infecti soferi de pana acuma… in ton cu marcajele din oras (ghidaje care te duc in gard sau bordura, banda de obligatoriu inainte devine obligatoriu stanga in 10m fara presemnalizare etc. etc.). Claxonat ca nu trec pe rosu, galben sau ca nu anticipez verdele, desi cand nu am fost primul la semafor s-a plecat ca melcu’; cand semnalizam sa schimb banda cel de pe banda destinatie accelera sa imi inchida trasa, eventual claxonand si mers intre benzi cat cuprinde (mai bine ar trasa marcajele pe mijlocul benzii, ca ar incapea mai multe masini pe strada, si nu ar putea fi mai aiurea decat acuma).