Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate FailTrafic.ro, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal este  in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in vederea furnizarii de informatii detaliate persoanelor ale caror date cu caracter personal sunt prelucrate de catre FailTrafic.ro in contextul operarii site-lui failtrafic.ro si a subdomeniilor acestuia.

FailTrafic.ro, colecteaza date cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri: operarea site-ului failtrafic.ro si a continutului postat pe acesta, gestionarea conturilor utilizatorilor, activitati de  marketing si publicitate si de imbunatatire a experientei utilizatorilor.

Prin completarea datelor dvs. in vederea crearii contului , declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a failtrafic.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date cu caracter personal sa fie stocate.

FailTrafic.ro nu promoveaza spam-ul. Utilizatorii nu vor primi email-uri de la noi decat daca aceasta corespondenta este strict legata de buna functionare a site-ului sau daca utilizatorii au optat expres  pentru a primi informatii privind postarile noi pe site, prin abonare.

FailTrafic.ro prelucreaza unele sau toate dintre urmatoarele categorii de date cu caracter personal in contextul desfasurarii activitatilor aferente scopurilor indicate mai sus: e-mail, parola (criptata), adresa IP.

FailTrafic.ro poate dezvalui datele cu caracter personal doar persoanelor vizate sau autoritatilor publice .
In conformitate cu regulile aplicabile in domeniul protectiei datelor, persoanele vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre failtrafic.ro, respectiv: dreptul de acces şi de intervenţie asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal precum şi dreptul de a va opune prelucarii in continuare a acestora , pentru motive intemeiate si legitime, dreptul de a va adresa justitiei si dreptul a nu fi supus/a unei decizii individuale automate.

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus şi pentru orice detalii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre failtrafic.ro, astfel cum este prevazut in acest document, persoanele vizate se pot adresa in scris la adresa: helpdesk at failtrafic punct ro