Prin intersectia asta trec cam 75% din elevii care dau examen de conducere in zona Bucurestii Noi, Damaroaia… chiar daca instructorii insista, tot mai sunt cativa care pica din cauza ei. Inteleg ca elevii sunt totusi putin nepriceputi si nesiguri la examen… dar ce scuza au soferii cu acte in regula? Puteti sa auziti si cateva explicatii… prioritatea de am intrat pe drumul principal

Primul accident, la care am avut daunele din clip nu a fost inregistrat, era luni dimineatza si nu apucasem sa montez camera. Omul a fost civilizat, avea si circumstante atenuante, erau foarte multi nesimtiti care-i veneau din stanga si nu le acordau prioritate de dreapta. Cand a trecut ultimul nesimtit, s-a bagat dar nu s-a mai asigurat din dreapta, greseala care-l costa permisul, am rezolvat-o cu amiabila.

Al doilea accident, care a avut ca urmari doar agravarea daunelor initiale, nimic in plus, s-a rezolvat cu PV de la politie, deoarece dupa soferica, eu l-am depasit pe dreapta. Urasc genul asta de soferi, care te depasesc cand mergi peste limita zonei, fara sa semnalizeze la intrarea in depasire, la revenirea pe banda si care franeaza pana la 10-15km/h ca sa nu deranjeze cumva amortizoarele.

L-am intrebat de ce a depasit daca facea dreapta “Esti invidios ca am masina!” De ce a franat atat de mult incat am ajuns langa el: “Pai nu ti se rupe inima sa dai in asa bijuterie” De ce nu a semnalizat? Fara raspuns. Ce se intampla daca in locul meu era un biciclist/scuter/motocicleta? Fara raspuns.

Declaratii verbale la politie, ambii am relatat corect, raspuns politist: “Tu esti vinovat ca ai schimbat directia de mers”… a ramas masca. “Mergeti afara, poate va intelegeti”. Nu multumesc formularul. In sala, “Domne vrei sa-mi faci rau”, “Dumnezu e sus” “Incerci sa-mi dai mie o lectie?” “Stam in cartier” “O sa mori in masina” “Ne mai vedem noi” “Ce o sa-i zic lu tata ca am lovit masina” (23 ani) “Noi nu am muncit pentru masina asta?” “Hai sa ne intelegem… 100 ron”. Ma rog, intr-un final probe 0, PV cu 3 puncte pe permis si amenda 250ron/48h… pentru el. Marea problema pentru el, nu prea stia de unde sa faca rost de 250ron… intr-o masina la care cu 250ron de-abia ajunge acul de benzina la jumatate. Genul de “bogat” care alimenteaza de 50ron, pline peco-urile de ei.

Locatie:

0 0 votes
Article Rating