Dilema in intersect...
 
Notifications
Clear all

Dilema in intersectie  

(@bqgdn)
New Member

Salut,

De ceva timp in intersectia respectiva au aparut cele 2 indicatoare de cedeaza trecerea. Acum intrebarea este, cine are prioritate si de ce ?

Precizez ca inainte de instalarea semnelor masina albastra avea prioritate pentru ca-si continua deplasarea pe banda si masina verde (pentru ca schimba banda) si portocalie (pentru ca iese dintr o parcare) ii dadeau prioritate.

Acum observ ca, din postura masinii verzi vin soferii lansati si intra direct in parcarea respectiva, fara sa mai opreasca pe baza ca ceilalti au cedeaza trecerea. Si cei portocalii asteapta sa iasa ca si pana acum.

https://imgur.com/KLAqrPq  

Quote
Topic starter Posted : 10/01/2020 8:47 am
(@florin)
Eminent Member

shorturl.at/bcgPS

pare sa fie din Cluj... si conform marcajelor existente in poza de pe maps, cei care ies din giratoriu si intra pe str. Observatorului, nu au dreptul sa faca dreapta sa intre in parcare, dar cum la noi nu exista bun simt iar capetele de creta stiu doar sa spuna "ai cedeaza", nu ma mira ca se practica respectiva manevra... singura solutie, separatoare de beton pe toata lungimea liniei continue dintre bretea si b1. Romanul e prea animal sa-l disciplinezi in alt mod decat sa-i pui gard.

ReplyQuote
Posted : 10/01/2020 6:31 pm
(@sjackson3289)
Active Member

I wanted to thank you for this great information!! I definitely enjoyed every little bit of it and also bookmarked to check out new information in your post.

ReplyQuote
Posted : 23/12/2021 12:26 pm
Share: