Notifications
Clear all

Muzica!!  

(@adibav)
Active Member

Haideti sa dam un share la playlist-urile noastre de muzica. Downladam, copiem, pastram fiecare ce ne place de la fiecare!

Folositi orice mijloc puteti ca sa le urcati ca si folder sau arhiva, si cam atat. 

 

Incep eu:  https://drive.google.com/drive/folders/1_8uqm2h2vx9p-yEvqNEKZyW58bLkbk_O?usp=sharing  <-- Am pierdut cam tot ce aveam cand mi-a cedat de tot al treilea HDD de stocare. Imi refac lista usor, in timp.

 

Quote
Topic starter Posted : 08/01/2019 1:24 pm
 Iuda
(@iuda)
Estimable Member Admin

doar daca se posteaza Salam 

ReplyQuote
Posted : 12/01/2019 8:47 pm
(@ruhestand)
Trusted Member

pfff...atat timp a trecut decat n-am mai stat sa ascult mp3-uri pe calc ca ma simt batran rau de tot :))
acasa sau la birou daca vreau sa ascult ceva dau drumul la youtube si gasesc tot ce vreau 🙂 in masina prefer radio-ul pentru ca ma enerveaza singuratatea si la radio mai vorbesc unii din cand in cand...

ReplyQuote
Posted : 13/01/2019 10:38 pm
(@adibav)
Active Member

Decat sa ascult Radio Zu sau KissFM sau alte posturi cu toate reclamele si toate prostiile difuzate, mai bine ma duc in padure sa ma uit la ciuperci cum cresc...

Ascult ce vreau si ce imi place, nu ma las la mila altora sa imi dicteze ei ce muzica sa ascult. Mai ales la mila plantelor cum sunt prezentatorii aia obositi si asa-zisii dj ai lor de acolo. 🙂

 

For Iuda si Ciprian: [IMG] [/IMG]

ReplyQuote
Topic starter Posted : 14/01/2019 4:46 am
(@ruhestand)
Trusted Member

eu ascult Guerrilla si Rock FM. niciodata nu mi s-a intamplat sa fie pe ambele in acelasi timp (astfel incat sa n-am ce alege) muzica/emisiune care sa nu-mi placa...

ReplyQuote
Posted : 18/01/2019 3:10 pm
 Vlad
(@vlad)
New Member

22 lei pe luna la Google Play Music și îmi face mixuri după ce am chef să ascult în perioada respectivă (îi dau o melodie, să zicem, Florin Salam Șeful Păpădiilor și îmi pune muzică asemănătoare până îi dau altceva). Bonus, merge și cu comandă vocală când vrea telefonul să mă înțeleagă. Face mixuri atât de bine că îl folosesc la condus, la birou, la grătar, la mese întinse cu socrii (bagă o Fecioreasca de pe Mureș de numa numa).

Radio ascult din plictiseală dar trebuie să le iau prin rotație:

  • Europa FM are muzică ok și variată, mai bagă știri și analize destul de competente, până încep reclamele care sunt 90% la medicamente
  • Rock FM nu rezist mai mult de 1h pentru că dau tot timpul aceleași melodii obosite (nu li s-a tocit banda de la magnetofon încă?)
  • Guerilla erau OK dar parcă prea multă vorbăraie și povestea vieții prezentatorilor în loc de muzică
  • Tanănana deocamdată îmi place, muzică variată și aproape zero reclame, mai puțin jingle-ul ăla stupid cu „rolărcăustăr beybi”
  • Music FM era marfă că nu avea deloc reclame, acum l-au transformat în Chill FM și nu mai e așa interesant (mai ascult uneori)
  • Pro FM când bagă party mix deala blanao
  • Virgin, Zu și Kiss sunt cancer
ReplyQuote
Posted : 03/03/2019 8:29 am
(@adibav)
Active Member

Ascultam RockFM inainte, dar nu s-au cam blegit baietii. Plus, da, ma cam saturasem si eu sa aud aceleasi melodii obosite. Rock nu inseamna doar ACDC, GunsNRoses, Scorpions, sau doar formatiile 'cunoscute', ca si exemplu... 

Cand nu am chef de ale mele de pe modulator+usb sau cand trebuie sa montez gps-ul, atunci scot device-ul si dau pe postul local de radio.

Muzica e muzica. Stirile si actualitatile sunt ok. Mai ascult cate un interviu cu diversi invitati din domenii diferite. Reclamele sunt mai mult la firme si serviciile din zona decat la creme de hemoroizi sau ce pastile mai are Catena, sau eu mai stiu ce! 

ReplyQuote
Topic starter Posted : 06/03/2019 11:44 am
(@zalinazix9)
New Member

 La moment asta ascult. Mă calmează. Mi-am descărcat tot playlistul cu savefrom net și acum savurez la ora asta dimineții. Dacăa veți muzică calmă vă rog s-o postați.

ReplyQuote
Posted : 05/07/2019 6:39 am
(@sjackson3289)
Active Member

It was a wonderful chance to visit this kind of site and I am happy to know all about it.

ReplyQuote
Posted : 24/12/2021 12:48 pm
(@jessciacarvin)
New Member

Guerrilla and Rock FM are two of my favorite radio stations. It never occurred to me to have both at the same time, leaving me with no musical options. It was a wonderful opportunity to visit this post, and I am delighted to have learned everything there is to know about it.

ReplyQuote
Posted : 28/03/2022 11:04 am
Share: