De unde alimentati?  

Page 2 / 2 Prev
  RSS
(@ruhestand)
Estimable Member

de jumatate de an pun numai benzina EVO 100 PLUS de la MOL. chiar si pe un motor de 1.1 se observa o imbunatatire la consum (nu suficient de mare ca sa compenseze diferenta de pret)...ma gandesc ca pe un motor mai mare renteaza...ca sa nu mai zic ca teoretic e mai bine si pentru motor...

ReplyQuote
Posted : 31/03/2018 11:26 pm
(@zippo)
New Member

De regulă alimentez de la Rompetrol (benzina). Până acum mi s-au părut cea mai buna. Cea de 95 e ok, cea de 98 foarte buna, doar că se consuma mai repede sau așa îmi lasă mie impresia. De nevoie, am mai alimentat de la OMV, la fel benzina a fost ok. În schimb, de la Petrom am pus doar de 2 ori și nu voi mai repeta greșeala. Benzina de 95 este dezastru, am alimentat la o statie din Constanta și pe autostrada nu mai reuseam sa trec de 110, de am crezut că s-a defectat ceva la mașină. Motorul suna foarte înfundat, de tras, trăgea să moară. 🙁  Problema s_a rezolvat de la sine când am terminat puturoasa de Petrom și am realimentat cu Efix. 

Lukoil- benzina este tot nașpa, sau poate că nu se înțelege mașina mea cu ea.

Am mai pus de vreo 2-3 ori și de la RBC, pare ok. Despre motorina nu comentez, nu știu cum este la nici una dintre statiile menționate.

Edited: 7 luni  ago
ReplyQuote
Posted : 01/04/2018 9:26 am
(@baster)
Active Member

de la socar n-am bagat .  o sa incerc sa vad cum e . daca tot am deschid acest thread (motorina /benzina ) am sa continui aici sa intreb diferite chestii . 

Am auzit / citit  si pe alta forumuri ca daca bagi motorina aditivata(mereu ) iti ataca garniturile de la injectoare ( acel aditiv e cam nociv ) . Am intrebat si eu mai multi mecanici .. si cica e mai buna motorina grasa ( cea normala ) ca se unge pompa de injectie ( in cazul meu ) / injectoare .

ReplyQuote
Posted : 05/04/2018 9:33 am
(@mihaictg)
Active Member Moderator

Motorina e grasa de la sine putere. Cel mai bine te uiti in carte si vezi ce recomanda producatorul si te invarti in zona aia. Momentan alimentez doar Rompetrol Efix 55, pt ca asta cere si ea in teren si scrie si-n carte sa folosesc doar motorina cu cifra citanica de 55. Sunt destul de multumit, dar nu o sa se compare never ever cu ce a halit prin afara - BP Ultima Diesel/Shell VPower. Ah, cu prima ocazie cand se mai aprinde becul o sa bag de 100 de lei de la MOL, macar sa nu plang langa masina. Incep sa fiu curios de ce o tot lauda atat lumea. 

ReplyQuote
Posted : 15/04/2018 4:54 am
Page 2 / 2 Prev
  
Working

Please Login or Register