Recomandare sistem camere fata-spate 4K  

Page 2 / 2 Prev
  RSS
(@rebound11)
Reputable Member Moderator

Eu am Xiaomi (nu aceea data de tine si am 2 - fata si spate) si sunt multumit... dar am vazut si Viofo A119 si sunt excelente. A129 e duala, dar daca sunt identice camerele si cardurile din ele sincronizarea nu e o problema asa de mare spate fata (doar in caz de emergency recording). Daca vrei sa ai control de inregistrare de urgenta fata si spate, trebuie duala.

 

ReplyQuote
Posted : 02/07/2020 2:45 pm
(@florin)
Eminent Member

Experienta mea este ca daca nu lasi camera in masina, la temperaturi extreme, atat bateriile cat si capacitoarele rezista foarte bine... la camerele medium pe care le-am avut. Din cauza asta, pentru mine tipul de prindere conteaza foarte mult... si as alege 2 camere cu 2 carduri de 64.

ReplyQuote
Posted : 02/07/2020 7:19 pm
(@rebound11)
Reputable Member Moderator

@florin: eu las camerele in masina tot timpul, sunt rare ocaziile cand le dau jos, de obicei ca sa le pun pe alta masina. Vico TF2+ am avut 2. 1 o cedat dupa 5 ani si am schimbat condensatorul si am donat-o. Pe cealalta am vandut-o (avea doar 3 ani la mine, dar  o luasem second-hand si avea aproape 5 ani de exploatare si aia)... nu avea probleme si inca merge din cate am inteles. Acum am Xiaomi Yi Ultra 2.7K, tot doua, cu cate un card de 128GB in fiecare (am avut doar 2 carduri de 256GB, dar unul il folosesc la alta aplicatie asa ca ma descurc cu spatiu pentru aproape 9 ore de filmari. Au intrat de ceva vreme in al 3-lea an camerele astea si desi sunt cu baterie, nu au nici o problema. De cand cu pandemia am aflat ca pierd data si ora dupa vreo 2 saptamani de stat... ceea ce imi spune multe despre (in)eficienta RTC-ului din ele. S-a decolorat de la soare camera din fata deja, dar merge ca in prima zi altfel. Pe spate am folii, nu e asa de afectata. Si rezista bine la socuri. Aia din fata a picat de 2 ori din parbriz la accidente si o data a spart filtrul de polarizare, dar de cand am lipit suportul cu dublu adeziv nu mai misca.

Concluzia e ca in general par sa reziste la conditii extreme si daca le lasi in masina. Oricum, in general e relativ usor sa schimbi bateria si/sau condensatorul daca vrei.

ReplyQuote
Posted : 03/07/2020 3:19 am
(@ph3n0m3n)
Active Member

Am luat pana la urma un VIOFO A129 PRO DUO 4K  cu Wi-Fi si modul GPS inclus. Am setat 4K pe fata, 1080p pe spate si filmeaza mai bine decat credeam. Urmeaza in zilele urmatoare sa fac teste (timelapse/zi/noapte/ploaie -daca pica-/etc.). Ea va sta permanent in masina. Mai am doar sa o cuplez la baterie cu cablul special, dedicat pentru modul "parcat" si sa ascund cablurile (destul de groase de altfel, dar suficient de lungi).

Edited: 1 lună  ago
ReplyQuote
Posted : 04/07/2020 2:51 am RebounD11 liked
Page 2 / 2 Prev
  
Working

Please Login or Register