Despre FailTrafic.ro

In ultimii ani, ne-am obisnuit cu clipurile de la rusi, accidente brutale, idiotenie pura, lupte in trafic, meteoriti cazand in timp ce oamenii conduc vehicule echipate cu camere (dashcam-uri, actioncam-uri) care pot surprinde aceste evenimente.

Failtrafic.ro vine in intampinarea soferilor, motociclistilor, biciclistilor cu o platforma in care acestia pot sa-si transpuna ceea ce camera si mai ales, ei au vazut si/sau patit in traficul romanesc (cu relele lui, dar mai ales cu exemplele pozitive, omenesti, pana la urma).

Atentie, Failtrafic nu vrea ca utilizatorii sa se foloseasca de mijloacele de editare video pentru a denatura realitatea, asa cum a fost aceasta in momentul derularii unui eveniment in trafic.

De asemenea, justitia “stradala” nu este incurajata pe acest site, doar organele abilitate ale statului roman detin competentele necesare de aplicare a masurilor punitive necesare, datorita diferitelor situatii produse in trafic. Failtrafic.ro nu este nicicum responsabil pentru diferitele postari sau situatii care ar putea fi publicate pe acest portal.

Utilizatorii sunt unici responsabili pentru ceea ce posteaza.


Pentru a publica clipurile personale  este necesar un cont pe site sau va puteti conecta cu contul de Facebook, Google, Twitter, Yahoo sau Instagram.
Clipurile se uploadeaza numai pe platformele de videosharing YouTube sau Vimeo


We got used to watch videos shot by Russian dashcams.

They got everything from accidents to stupid drivers and to unannounced meteors exploding above cities.

Failtrafic.ro sets its goal to draw attention over the chaos ruling Romanian roads and to also bring to light its good aspects.

WARNING! Justice is served by qualified law enforcement agencies, not by the Internet citizens!


sampoane pentru caini

FailTrafic.ro
Recomandam: Asigurari Cluj