1) Iesire din parcare cu obligatoriu dreapta, face stanga pe sens invers sensului unic si tine neaparat sa treaca si primul… om in uniforma

2) Genul de cetatean responsabil care declara ca el a trecut pe verde, dar ma rog cand ti-ai mancat de sub unghie sa cumperi mertzan la SH nu-ti permiti sa schimbi placutze, plus ca strici media de consum. Pe contrasens alta valoare cu Haudi care nu suporta sa vada alta masina in fata, depaseste peste dubla linie continua si hasura, coloana de la semafor… am taiat mai scurt, dar a furat si vreo 2 secunde de rosu

3) Fentacul pe viraj, genul care indiferent pe cate randuri se aseaza masinile care vireaza stanga, tot timpul o sa se bage el pe dreapta, si o sa incerce la intimidare. Uite hal de pozitie la intrarea pe zebra, din care el are pretentia ca are dreptul sa treaca si calareste claxonul.  Poate nu o sa credeti ca odata am vazut unul cu ML incadrat cam in paralel cu asta din clip, era atat de adanc intrat pe trecerea de pietoni ca a trebuit in ultima instanta sa manevreze spate-fata.

In caz ca nu era suficient, si o depasire valoroasa pe dubla linie si trecere de pietoni… mai intentiona si alte sicane, dar drumurile noastre toate s-au despartit.

4) Stiti cazurile alea de accidente ale motociclistilor cu ”Nu te-am vazut” si ”A venit tare”… unu la mana ca daca vrei sa virezi stanga trebuie sa acorzi prioritate din fata, dar trebuie sa te si asiguri ca daca te bagi mai la limita, pe trecerea de pietoni din paralel nu se traverseaza. Am anticipat ceva si m-am asigurat ca pe b2 nu aveam alta masina cand m-am apropiat de intersectie si am putut sa-l ocolesc prin spate… baiatul de pe trotineta cred ca s-a pishat pe el, a albit, sau ambele. N-am apucat sa vad ce a facut.

5) V-am plictisit cu intersectia aia, dar asta e, produce material garantat… tot timpul te mai impiedici de cate un prost cu atestat, care nu e in stare sa identifice faptul ca un DRUM caruia ii acorda prioritate, are DOUA sensuri.

0 0 votes
Article Rating