ATENTIE: Nu contine injuraturi audio, dar contine cuvinte obscene scrise si imagini cu gesturi obscene (ambele mici si scurte).

Totul s-a intamplat in timp ce cautam parcare in zona in care eram asteptat. Camera din spate filma plafonul masinii… s-a dezlipit ventuza de la o groapa candva mai devreme si nu am observat 🙁

Nu i-am adresat nici o injurie ’domnului’, cu toate astea, desi el mi-a aratat semne obscene tot el mi-a spus ca sunt prost crescut, ca nu il respect si ca citez:
”Ma pis pe tine, ma putoiule, si pe tac-tu si pe ma-ta si le dau foc!”
Afirmatia asta fiind motivul pentru care am inchis telefonul care suna si m-am intors la el. I-am spus sa se abtina pana nu regreta si am revenit in masina sa deblochez situatia.

A mai continuat cu alte amenintari pe care le-am ignorat… asa cum am ignorat si faptul ca si-a scuipat practic geamul pe interior. Mi s-a parut ca l-a enervat mai tare ca nu am ripostat.

Daca il cunoasteti, doar explicatii ca daca da de cineva oricat de putin nebun sau dupa o zi proasta, nu va tine cont ca are peste 70 de ani (cel putin asa arata) si nu va ignora genul ala de injuraturi. O fi fost el cineva in viata asta, sau crede ca o fost, dar nu mai e.