[Cumpar] Camera de bord buget 200 RON  

  RSS
(@bless)
New Member

Dupa cum spune si titlul astept ofertele voastre.

ReplyQuote
Posted : 30/06/2016 2:49 am
(@alexandru_giurca)
New Member

Salut. Nici eu nu am alocat un buget asa mare, dar am zis sa cumpar pana la urma o camera nici prea scumpa dar sa isi faca treaba cat de cat... asa ca am cumparat 1080P Full HD Car DVR , cauta pe google vei gasi .

Filmeaza full hd si iti faci treaba cu ea. Poti vedea clipurile de pe profilul meu is filmate cu aceasta camera.

Pret: 150 Ron. Posibil sa gasesti mai ieftin.

ReplyQuote
Posted : 08/09/2016 9:17 pm
(@alexandru_gheorghe)
New Member

decat sa iei o camera de 200lei, asa cum s-ar putea sa te convinga unii cu un singur post sa le cumperi camera, mai bine iti iei un suport de telefon.

Sigur ai un smartphone in buzunar care daca e facut in ultimii 2 ani e mai bun decat o camera de 200lei. Il pui in bord intr-un suport de 5-10lei si strangi bani sa-ti iei o camera decenta.

La bugetul ala nu se merita. Poti incerca sa vezi ce are carefour si restul la banii aia, si sa o returnezi in 24h (ai voie 48h mai exact) dar sa nu ii dai tiplele jos de pe ea, ca sa arate in continuare ca noua. Faci o filmare scurta ziua, una noaptea, le pui pe comp si vezi daca esti multumit de ea. Iti garantez ca la banii aia, daca nu e SH, nu gasesti nimic decent.

Am un mobius de vreo 1-2ani pe care am dat 300-350lei la vremea aia, dar nu l-as da acum pe 200lei, caci inca merge excelent. Si daca mi-as lua alta camera tot as cere 300lei pe el caci altfel il pot pune pe geamul din spate.

 

Oricum, incearca cu telefon pana strangi mai multi bani, iar apoi ia-ti pe recomandari, si in functie de minimum necesar. Degeaba ai camera cu multe optiuni (G sensor, etc) daca filmarea e proasta. Asa daca esti pe buget, iei una fara optiuni si calitate buna:

Mobius, Mini 0805, 0806, 0807, A118 si mai sunt si altele. Uneori, e mai rentabil sa le aduci direct din china (daca cauti pe net gasesti discutii si recomandari cu vanzatori ebay de incredere) si apoi platesti taxele vamale. Cel putin 0806 cand a aparut era dubla in Romania.

ReplyQuote
Posted : 12/09/2016 5:54 pm
(@rebound11)
Estimable Member Moderator

Desi sunt de acord ca la 200 de lei o camera nu prea are ce sa ofere. Dar tot va fi mai utila ca un telefon.

Majoritatea telefoanelor au un unghi foarte ingust de filmare si cu un suport de 5-10 lei o sa tremure ca toti dracii... mai ales smartfoanele noi sunt mari si relativ grele. Ca sa filmeze stabil trebe un suport care o sa coste mai mult de 5-10 lei si ar fi bine ca telefonul sa aibe memorie externa si sa folosesti o aplicatie care inregistreaza in bucla si stie sa focalizeze fix... ca nu vrei sa iti sara focalizarea aiurea sau in cazul meu sa focalizeze pe firele din parbriz... sau pe un cacat de cioara de pe parbriz.

A si daca vrei vara sa filmezi cu telefonul, pregateste-te sa tii clima pe el ca de la 15 minute in sus o sa inceapa sa se incinga. Eu am avut problema asta cu toate telefoanele pe care le-am folosit ca GPS vara, si nu cred ca filmarea o sa consume mai putin, oricum nu mult mai putin.

ReplyQuote
Posted : 12/09/2016 7:02 pm
  
Working

Please Login or Register